jueves, 1 de noviembre de 2012

Milfulles d'esbergínia

Ingredients

Esbergínies
Una carabassa 1 1/2 kg
sucre de canya
carbassó
tomàquet vermell
ceba

Elaboració

Per una banda, tallem els tomàquets i fem un batut, si tenim thermomix acabem abans. Sinó, s'ha de passar pel xinès amb la túrmix a sobreamb l'objectiu que no ens trobem la pell de la tomata.
En paral.lel, anirem tallant el carbassó per sofregir solet, doncs agafa molt d'oli i té una cocció diferent a la del sofregit de tomàquet.Altrament, anem fent , la ceba, veient-la fent bombolles amb l'oli i la tomata. 
El suc de tomàquet el posarem en oli ben calent i el deixarem  a foc lent que vagi fent.
Un cop siguin totes tres coccions les barregem.

I a més a més, al forn haurem fet la carabassa alinyada amb sucre de canya fins a la seva cocció.

Aquests seran els farcits de les capes del milfulles.

Per fer l'esbergínia la tallarem de la manera més homogènia possible, doncs és el cos de la presentació. Les banyarem en una fina capa d'oli per tots dos costats i les posarem al forn fins que siguin daurades.

I per a la presentació la cosa és tan fàcil com alternar capa de xamfaina, capa d'esbergínia, capa de carabassa fins acabar.


Bon profit,

No hay comentarios:

Publicar un comentario