domingo, 15 de abril de 2012

Risotto a la milanesa


(Per a 4 persones)

INGREDIENTS

300g d'arròs (arborio, carnaroli, bomba...)
60g de mantega
30g de parmesà ratllat
1 cullerada de safrà
1 ceba picada
10cl de vi blanc
1l de brou de carn o au
sal

ELABORACIÓ

Ofegar la ceba amb 10g de mantega sense que agafi color. Quan sigui ben transparent aferir-hi la meitat del vi. Deixar evaporar i lligar amb 10 g més de mantega.

En una altra cassola ,anacararl 'arròs amb els 10g de mantega durant un parell de minuts. Afegir la resta del vi, deixar evaporar mentre es remena i cobrir amb brou. Afeig el safrà. Anar coent l’arròs tot remenant de tant en tant i afegint brou quan ho necessiti. Quan estigui al punt, afegir el sofregit, una mica més de mantega I el parmesà i posar a punt de sal.

Deixar reposar un parell de minuts.

De Manel Guirado

No hay comentarios:

Publicar un comentario