(Per a 4 persones)
INGREDIENTS
300g d'arròs (arborio,
carnaroli, bomba...)
60g de mantega
30g de parmesà ratllat
1 cullerada de safrà
1 ceba picada
10cl de vi blanc
1l de brou de carn o
au
sal
ELABORACIÓ
Ofegar la ceba amb
10g de mantega sense que agafi color. Quan sigui ben transparent aferir-hi la
meitat del vi. Deixar evaporar i lligar amb 10 g més de mantega.
En una altra cassola
,anacararl 'arròs amb els 10g de mantega durant un parell de minuts. Afegir la
resta del vi, deixar evaporar mentre es remena i cobrir amb brou. Afeig
el safrà. Anar coent l’arròs tot remenant de tant en tant i afegint brou quan
ho necessiti. Quan estigui al punt, afegir el sofregit, una mica més de mantega I el
parmesà i posar a punt de sal.
Deixar reposar un
parell de minuts.
De Manel Guirado
No hay comentarios:
Publicar un comentario