domingo, 15 de abril de 2012

Arròs amb bacallà


(4 persones)

INGREDIENTS

400g de bacallàsalat
300g de coliflor
400g d'arròs
4 alls
1 ceba
2 carxofes
100g de pèsols
2 tomàquets
2dl d'oli 
1 pebre vermell,
safrà,
sal
1
¼l d'aigua

ELABORACIÓ

Passar els tall de bacallà  per una planxa calenta durant uns minuts.Treure‐li la pell, les espines ,trencar‐lo a trossos i posar‐lo a de ssalar mentre es fa laresta de l’arròs.

En una cassola amb oli sofregir la ceba picada, deixar que agafi una mica de color afegir‐hi el pebre vermell.
Afegir el tomàquet ratllat rápidamente i deixar que evapori l’aigua i s   esofregeixi

Pelar les carxofes i tallar-les a quarts
Quan el sofregit estigui a punt aferir les carxofes, remenar i aferir l’arròs.

Anacarar un minut i aferir l’aigua bullint. Afegir el bacallà, lacoliflor a trossets i els pèsols.

Aromatitzar amb safrà.

de Manel Guirado

No hay comentarios:

Publicar un comentario