(4 persones)
INGREDIENTS
400g de bacallàsalat
300g de coliflor
400g d'arròs
4 alls
1 ceba
2 carxofes
100g de pèsols
2 tomàquets
2dl d'oli
1 pebre vermell,
1 pebre vermell,
safrà,
sal
1
¼l d'aigua
ELABORACIÓ
Passar els tall de bacallà per una planxa
calenta durant uns minuts.Treure‐li la pell, les espines ,trencar‐lo a trossos i
posar‐lo a de ssalar mentre es fa laresta de l’arròs.
En una cassola amb oli sofregir la ceba picada, deixar que agafi una mica de
color afegir‐hi el pebre vermell.
Afegir el tomàquet ratllat rápidamente i deixar que evapori l’aigua i s esofregeixi
Pelar les carxofes i tallar-les a quarts
Quan el sofregit estigui a punt aferir les carxofes, remenar i aferir l’arròs.
Anacarar un minut i aferir l’aigua bullint. Afegir el bacallà, lacoliflor a trossets i els pèsols.
Aromatitzar amb safrà.
de Manel Guirado
de Manel Guirado
No hay comentarios:
Publicar un comentario