domingo, 15 de abril de 2012

Arròs amb cabra de mar i pèsols


(per a 4 persones)

INGREDIENTS

400g d’arròs bomba
1 cabra de mar (d’1kg.Aprox.)
200g de pèsols
1 ceba
3 tomàquets madurs
1½dl d’oli
3 grans d’all
1l de fumet de peix
sal

ELABORACIÓ

Sofregir en una cassola amb oli la ceba picada finament. Afegir els alls picats i seguir sofregint.Afegir els tomàquets ratllats.
Seguir amb el sofregit fins que es concentri bé,vigilant que no es cremi.

Mentrestant, separar la clova superior de la cabra de mar i tallar la  resta a trossos regulars.

Afegir la cabra al sofregit i ofegar uns minuts. Afegir l’arròs i donar unes voltes més. Mullar amb el brou calent. Afegir els pèsols i una mica de sal.
Deixar coure a foc viu els primers 5 minuts.
Rectificar de sal i deixar coure a foc més suau uns 10 minuts més.

Deixar reposar i servir.

De Manel Guirado

No hay comentarios:

Publicar un comentario