(per a 4 persones)
INGREDIENTS
400g d’arròs bomba
1 cabra de mar (d’1kg.Aprox.)
200g de pèsols
1 ceba
3 tomàquets madurs
1½dl d’oli
3 grans d’all
1l de fumet de peix
sal
ELABORACIÓ
Sofregir en una cassola
amb oli la ceba picada finament. Afegir els alls picats i seguir sofregint.Afegir
els tomàquets ratllats.
Seguir amb el sofregit
fins que es concentri bé,vigilant que no es cremi.
Mentrestant, separar
la clova superior de la cabra de mar i tallar la resta a trossos regulars.
Afegir la cabra al sofregit
i ofegar uns minuts. Afegir l’arròs i donar unes voltes més. Mullar amb el brou
calent. Afegir els pèsols i una mica de sal.
Deixar
coure a foc viu els primers 5 minuts.
Rectificar de sal i deixar
coure a foc més suau uns 10 minuts més.
Deixar reposar i servir.
De Manel Guirado
No hay comentarios:
Publicar un comentario