jueves, 9 de junio de 2011

Catalunya - Empanada d'espinacs

Ingredients

30 gr. de farina
175 gr. mantega
2 ous
espinacs
150 gr. de xampinyons
50 gr. d’arròs
nou moscada
sal
pebre
oli

Elaboració

Estovar la mantega sense deixar que es fongui i la barregem amb la farina i desprès afegirem l’ou i una mica de sal. Afegirem l’aigua suficient per formar una pasta en forma de bola. Coure l’arròs amb aigua salada bullint. Coure els espinacs en una cassola tapada i a foc lent sense oli ni mantega. Tallar els xampinyons en lamines i saltejar-los amb una mica de mantega. Tallar els espinacs a trossos grans afegir, l’arròs escorregut i els xampinyons. Assaonar amb sal, pebre i nou moscada afegir un ou batut. Estendre la pasta i anar tallant per exemple amb un vas i a cada tall de pasta hi anem posant parts de la barreja dels espinacs i doblem la pasta tapant be els costat. Fregir amb oli abundant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario