Ingredients
4 ous
2 mesures d’anís
2 mesures d’oli
2 mesures de sucre
2 papers de graciosa (gasificant)
farina (la convenient a bon entendre)
Nota: per mesurar gotet de “carajillo”.
Elaboració:
- Mesclarem els ous, l’anís, l’oli i el sucre i ho remenem bé. Afegint-hi la farina que entri i lo gasificant, pastant-ho fins obtenir una pasta clara.
- La posarem en una plata de forn, folrada amb paper o engrasada amb mantega i espolvorejada amb farina.
- Apart, haurem netejat les massanes, de les que haurem tret el cor, amb l’ajut d’un buidador, i sense pelar les partirem en quatre trossos, que col·locarem per damunt, fins omplir tota la superficie de la pasta.
- Llavors hi tirarem un polset de farina i sucre, i un xorret d’oli per tot ell.
- Ho posarem al forn, prèviament escalfat, a temperatura mitja.
- Quan el cóc estigui daurat, encostrat i les massanes comencin a estar torrades, s’ha de treure i deixar-lo refredar.
No hay comentarios:
Publicar un comentario