Ingredients
4 préssecs
2 cebes de Figueres
2 pebrots verds
pebre en gra
50 ml d'oli d'oliva
150 ml de vinagre de xerès
1 cullaradeta de llavors de mostassa
1/2 branca de canyella
2 claus d'olor
1 cullaradeta d'arrel de gingebre
60 gr de sucre bru
60 gr de sucre blanc
Elaboració
Rentem la verdura i la fruita a fons, tallem en juliana
En un cassó a foc lent ofeguem les cebes i els pebrots.
Quan la verdura estigui tova, sense arribar a daurar-se, afegim les espècies ( llevat de la canyella i el sucre ) i el prèssec ben tallat en daus.
Ho deixem coure durant 15 minuts a foc lent
Afegim la canyella i el sucre, ho deixem 45 minuts a foc molt lent
Envasem, esterilitzem i etiquetem.
Presentació
En un bol calent i per picar, fer servir pernil salat assecat al microones. El procés consisteix en embolicar el pernill en paper de forn, 2 minuts al micro i fer virutes llargues de pernil.
És excel.lent !
No hay comentarios:
Publicar un comentario