sábado, 22 de octubre de 2011

Chutney de préssec i pebrot

Ingredients

4 préssecs
2 cebes de Figueres
2 pebrots verds
pebre en gra
50 ml d'oli d'oliva
150 ml de vinagre de xerès
1 cullaradeta de llavors de mostassa
1/2 branca de canyella
2 claus d'olor
1 cullaradeta d'arrel de gingebre
60 gr de sucre bru
60 gr de sucre blanc

Elaboració

Rentem la verdura i la fruita a fons, tallem en juliana
En un cassó a foc lent ofeguem les cebes i els pebrots.
Quan la verdura estigui tova, sense arribar a daurar-se, afegim les espècies ( llevat de la canyella i el sucre ) i el prèssec ben tallat en daus.
Ho deixem coure durant 15 minuts a foc lent
Afegim la canyella i el sucre, ho deixem 45 minuts a foc molt lent
Envasem, esterilitzem i etiquetem.

Presentació

En un bol calent i per picar, fer servir pernil salat assecat al microones. El procés consisteix en embolicar el pernill en paper de forn, 2 minuts al micro i fer virutes llargues de pernil.

És excel.lent !




No hay comentarios:

Publicar un comentario