martes, 31 de mayo de 2011

Catalunya - Coca de Sant Joan

Ingredients

300 grs. de farina (aprox.)
50 grs. de mantega
60 grs. de sucre
35 grs. de llevat de pastilla
2 ous
5 grs. de sal
75 ml. de llet
100 grs. farina d'ametlla
Pell de llima ratllada

Elaboració

1- Fer un volcà amb la farina i al mig afegir la resta d'ingredients.
2- Anar barrejant poc a poc, fins aconseguir una massa que no s'enganxi als dits. La massa no s'ha de
treballar massa perquè si no pot quedar dura. Fer una bola amb la massa, tapar-la amb un drap i deixar reposar durant 15 minuts.
3- Dividir la massa en dos porcions, una serà la base que posarem damunt d'una
llauna i a la que incorporarem el farcit (crema, brossat, massapà, cabell d'àngel,...). Amb la resta de la massa, taparem la coca i tancarem els extrems pintant-los amb una mica d’ou batut. Pintarem tota la coca amb ou i decorarem amb fruites confitades, pinyons i ametlles tallades a tiretes. Deixarem reposar la coca abans d'enfornar durant 45 minuts.
4- Coure a forn mig fins que estigui daurada

No hay comentarios:

Publicar un comentario