miércoles, 9 de noviembre de 2011

Croquetes d'arròs, formatge blau i bolets

Ingredients

400 gr d'arròs preferentment de restes d'alguna cocció
200 gr de bolets que ens hagin sobrat per exemple d'un fricandó, un saltejat... el sabor sempre serà una peculiaritat.
150 gr de formatge blau
50 gr de panses
400 ml de llet
100 gr de mantega
80 gr de farina
per la cobertura: farina, pa ratllat i ou batut
sal i pebre
oli

Elaboració

En una paella amb una mica d'oli posem l'arròs, els bolets, el formatge i les panses fins a obtenir una massa homogènia. Si queda líquid dels bolets posar-ho també.
A la cassola posem la mantega. Quan sigui líquida afegim la farina, barregem i deixem coure uns 5-10 minuts.
Afegim la barreja de bolets i quan estigui lligat, la llet prèviament escalfada al micro.
Anem movent fins a obtenir una barreja coherent i homogènia que se separi de les vores
Posem la barreja en un recipient, procurant posar paper film que toqui la massa i la deixem 24 hores a la nevera.
L'endemà treiem aquesta massa, li donem forma de croqueta i les acabem bér per congelar, bé per fregir.



No hay comentarios:

Publicar un comentario